Succesvolle samenwerking Stui Chaletbouw en Slaapkamerweb

Sinds jaar en dag zijn Slaapkamerweb en Stui Chaletbouw elkaars trouwe partners. Stui Chaletbouw, onder leiding van de heer Stui, is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en leveren van kwaliteitchalets en Slaapkamerweb levert en monteert voor deze chalets onder andere inbouwkasten. Vooral nu chalets en mantelzorgwoningen de laatste tijd veelvuldig in het nieuws komen en de vraag stijgt, zit het aantal aanvragen voor Stui Chaletbouw meer dan ooit in de lift.

Stui Chaletbouw

Chalets van Stui Chaletbouw worden altijd gebouwd op basis van de wensen van de opdrachtgever. Een basismodel dient hierbij als uitgangspunt en de specifieke wensen worden meegenomen in het bouwproces. Op deze manier zorgt Stui Chaletbouw dat elk chalet uniek is en op maat wordt ontworpen en gebouwd.  Ook Slaapkamerweb is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van met name inbouwkasten die precies voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Zo levert Slaapkamerweb perfect passende producten als inbouwkasten, bedden en bedombouwen voor de unieke chalets van Stui Chaletbouw.

stui chaletbouw

Chalets van Stui Chaletbouw worden naar wens van de opdrachtgever ontworpen, gebouwd en geleverd.

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

De kracht van de samenwerking zit niet alleen in de kunde van beide partijen om producten af te leveren op maat, maar ook in de hoge eisen die ze beide stellen aan kwaliteit. Stui Chaletbouw maakt voor de fabricatie van de chalets gebruik van hoogwaardige materialen, die in hun eigen bedrijfshal worden bewerkt met de meest geavanceerde machines.  Omdat de bouw van de chalets vervaardigd wordt zonder tussenkomst van dealers, houdt Stui Chaletbouw zéér scherpe prijzen aan. En zo profiteert een opdrachtgever van hoge kwaliteit, tegen gunstige prijzen.

slaapkamerweb stui chaletbouw

Slaapkamerweb levert onder andere op maat gemaakte inbouwkasten, bedden en bedombouwen voor de chalets van Stui Chaletbouw.

Stui Chaletbouw en Slaapkamerweb in de toekomst

Beide partijen hebben vol vertrouwen in de toekomst. De heer Stui wijst op de samenwerking die al jarenlang succes oplevert. En het vooruitzicht is volgens de heer Demmers van Slaapkamerweb positief: “Ik verwacht nog een jarenlange, vertrouwde samenwerking waarbij kwaliteit en service voor de klanten van Stui Chaletbouw voorop staan!”

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.