Schuifdeurkast, ruimtebesparend maar toch zeeën van ruimte.

Kledingkasten kennen we in verschillende uitvoeringen. Er zijn kledingkasten met schuifdeuren of zweefdeuren op de markt, maar ook draaideurkasten, hoekkasten en zelfs inloopkasten komen we tegen. Maar waarom zou je uit al deze kasten kiezen voor een schuifdeurkast?

Ruimtebesparende kast

Een schuifdeurkast kenmerkt zich door de deuren die in de kast schuiven. U heeft geen openslaande deuren, waardoor deze kast ruimtebesparend is. Heeft u een kleinere slaapkamer? Dan is deze kast ideaal voor u.

Stofvrije kast

Een schuifdeurkast is voorzien van een kap die over de schuifdeuren gemonteerd is. Deze kap zorgt ervoor dat er geen stof in de kast kan komen. Geen stoffige broeken en shirts in uw kast!

Degelijk railsysteem

Schuifdeurkasten zijn voorzien van een boven- en onder rail. Bij veel van deze kasten lopen de deuren op wieltjes in de onderste rail. Het nadeel hiervan is dat er snel viezigheid in deze rail kan komen waardoor de deuren moeizamer gaan lopen. Slaapkamerweb heeft er daarom voor gekozen om de deuren in de boven rail te laten lopen. In deze boven rail kan geen stof komen waardoor de deuren soepel door de rail blijven lopen en u langer plezier kunt hebben van uw kast. De onder rail geeft extra stevigheid door de deuren te geleiden.

Softclose deuren

De schuifdeurkasten van Slaapkamerweb kunnen uitgevoerd worden met softclose. Een softclose systeem op een schuifdeurkast zorgt er niet alleen voor dat de deuren stiller dicht gaan. Deze kastdeurremmen zorgen er ook voor dat de deuren bij het sluiten van de kast opgevangen worden, hierdoor krijgt de zijwand van de kast minder te verduren en gaat uw kast langer mee.

Kies uw eigen indeling

Slaapkamerweb maakt het mogelijk om een eigen indeling te kiezen voor uw schuifdeurkast. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Heeft u veel kleding die u graag op een hanger bewaart? Kies dan voor een indeling met roedes. Vindt u het prettiger om uw kleding op te vouwen? Combineer de roedes dan met legplanken of kies voor een indeling met enkel legplanken. Kies waar u uzelf het prettigst bij voelt!


Gratis bezorging en montage van uw schuifdeurkast

Slaapkamerweb bezorgt en monteert ksten vanaf €400,00 gratis in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Dit geldt alleen als de montageplek goed bereikbaar is en er een vaste trap of ligt aanwezig is. Onze monteurs brengen uw kast op een veilige manier naar de ruimte waar de kast mag komen te staan.

Mogen wij u helpen?

Wilt u persoonlijk advies over uw wensen of heeft u vragen over welke mogelijkheden er zijn om uw kast zo passend mogelijk te maken? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord en kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes. 

Contactgegevens

Slaapkamerweb
Loskade 4
7202 CZ Zutphen
Telefoon: 0575 514149
E-mail: info@slaapkamerweb.nl

Openingstijden toonzaal

Maandag           Gesloten
Dinsdag             10.00 tot 16.00
Woensdag         10.00 tot 16.00
Donderdag        10.00 tot 16.00
Vrijdag                10.00 tot 16.00
Zaterdag            10.00 tot 16.00
Zondag               Gesloten