Nieuw bij Slaapkamerweb: de balenpers!

Vaste klanten van Slaapkamerweb zijn over het algemeen bekend met onze prima bezorgdiensten. Als onze medewerkers de bestelling bij u thuis bezorgen, is montage van de producten altijd helemaal gratis. Wij plaatsen het product dáár, waar u het hebben wilt, en zetten het bovendien voor u in elkaar.

Het spreekt voor zich dat daarbij veel verpakkingsmaterialen komen kijken. We laten u niet achter met een volle
container, maar nemen de verpakkingen voor u mee en verwerken ze zelf. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de verschillende verpakkingsmaterialen gescheiden en gerecycled worden. Karton, plastic en piepschuim worden gescheiden afgevoerd en verwerkt in nieuwe producten. U kunt zich voorstellen dat Slaapkamerweb veel verpakkingsmaterialen te verwerken heeft en dat dit een omvangrijke operatie is.

20140508_121722

Omdat wij steeds op zoek zijn naar effectieve, kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen, beschikken wij sinds deze week over een balenpers. Deze pers zorgt ervoor dat ons afval flink wordt gecomprimeerd en daardoor voordeliger kan worden afgehaald. Circa 1500 liter karton wordt samengevoegd in één baal. Met plastic is dit zelfs nog meer: in één baal past circa 2500 liter handmatig samengedrukt plastic. Een voorbeeld van een baal karton ziet u op de foto.

Wij zijn erg trots op deze nieuwe aanwinst. De balenpers stelt ons in staat de afvalverwerking efficiënter, goedkoper en nóg milieuvriendelijker in te richten.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.  

Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.