golf

Productaanbod spiraal bedbodem


Kies uit verschillende spiraal bedbodems bij Slaapkamerweb

Bij Slaapkamerweb heeft u de keuze uit vier verschillende typen spiraal bedbodems van het merk Integra, variërend van vlak tot volledig verstelbaar. Bij de verstelbare bedbodems is een aparte neksteun verkrijgbaar. Wij leveren de volgende soorten spiraal bedbodems:

  • Elektrische spiraal bedbodem. Dit type bedbodem biedt maximaal comfort doordat het hoofd- en voeteneind per afstandsbediening kunnen worden versteld. U hoeft dus niet een zware matras op te tillen om uw spiraal bedbodem te verstellen
  • Half-elektrische spiraal bedbodem. Bij deze bodem is het hoofdeinde elektrisch verstelbaar. Het voeteneinde kan handmatig worden versteld.
  • Handverstelbare spiraal bedbodem. Het hoofd- en voeteneinde van deze bodem kunnen handmatig worden versteld. Deze spiraal bedbodem is een goede keus als u zelf over voldoende kracht bezit om het matras op te tillen.
  • Vlakke spiraal bedbodems. Deze biedt u al het comfort van een spiraal bedbodem, maar kan niet worden versteld.

Lees ons blog hoe kiest u de bedbodem die bij u past en kies uw bedbodem.

Heeft u onze lattenbodems al gezien?

Slaapkamerweb heeft niet alleen verstelbare spiraal bedbodems, maar biedt u ook een uitgebreid assortiment verstelbare lattenbodems. Veel van deze verstelbare bodems zijn standaard voorzien van een neksteun, wat zorgt voor veel ligcomfort. Net als bij onze spiraal bedbodems, heeft u bij de lattenbodems de keuze uit vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare bedbodems. Voor elk budget en voor elk type slaper hebben wij de passende lattenbodem. Klik hieronder om de scherp geprijsde lattenbodems te bekijken. Wilt u de lattenbodems in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Zutphen!

» Naar de lattenbodems