Ergonomisch hoofdkussen

Wordt u regelmatig wakker met rugklachten en/of nekklachten? Dan kan het zijn dat een ergonomisch hoofdkussen voor u een goede oplossing is. In het assortiment van Slaapkamerweb vindt u een ruim aanbod aan ergonomische kussens. Een ergonomisch kussen biedt uw nek en rug een optimale ondersteuning en vergroot op die manier het ligcomfort. Bovendien vormen de kussens zich naar de vorm van het hoofd, waardoor de drukpunten ontlast worden.

Ruime keuze ergonomische hoofdkussens

Bij Slaapkamerweb profiteert u van een ruime keuze aan ergonomische kussens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze neksteunkussens. Deze latex kussens zijn verkrijgbaar in zachte en stevige varianten en u heeft de keuze uit meerdere hoogtematen. U kunt ook kiezen voor de Silvana Support kussens. Deze ergonomische hoofdkussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en zijn de best ondersteunende kussen van dit moment. Zowel de neksteunkussens de Silvana Support kussens zijn anti-allergisch. Wanneer we kijken naar de stevigheid van kussens is onze ervaring dat mannen vaak de voorkeur geven aan een stevig hoofdkussen en vrouwen aan zachtere hoofdkussens.

Productaanbod ergonomisch hoofdkussen

Ergonomisch hoofdkussen bestellen

Een ergonomisch hoofdkussen bestel je bij Slaapkamerweb eenvoudig via de webshop. Wij hebben de kussens standaard op voorraad, waardoor wij deze binnen twee werkdagen bij je kunnen bezorgen. De bezorging van je ergonomische kussen is helemaal gratis. Voor vragen over onze producten kunt u altijd even mailen of bellen. We kunnen u dan persoonlijk advies geven. U kunt ook langskomen in onze showroom in Zutphen. Samen met onze verkoper gaat u op zoek naar uw ideale ergonomische kussen. In onze showroom kunt u proefliggen en alle kussens testen, zodat u precies weet wat u koopt.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken