Stevige, ruime draaideurkasten voor IKEA-prijzen

Bent u op zoek naar een stijlvolle kledingkast van hoge kwaliteit? En het liefst voor een scherpe IKEA-prijs? Slaapkamerweb heeft een ruim aanbod garderobekasten, onder andere draaideurkasten. Onze kasten zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze zelfs een verhuizing goed doorstaan. De draaideurkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Hierdoor vindt u bij ons altijd een voordelige draaideurkast of garderobekast die aansluit bij uw wensen.
 
 

Draaideurkasten in verschillende stijlen en maten

Onze draaideurkasten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende houtsoorten: beuken, berken, kersen en walnoot. Maar ook een witte kast of klerenkast met spiegeldeuren behoort tot demogelijkheden. U bent ook vrij in de keuze voor handvatten, kastverlichting en indeling van de planken en roedes. De hoogte van onze draaideurkasten is tussen de 201cm en 239 cm. We hebben dus zowel kasten voor oude huizen met lage plafonds als voor nieuwbouwhuizen met hogere plafonds. Eén ding is zeker: bij Slaapkamerweb kunt u draaideurkasten samenstellen die exact voldoen aan uw wensen.
 
 

Gratis bezorging en montage van draaideurkasten

Wij bezorgen en monteren de draaideurkasten bij u thuis, op de plek van uw keuze. Wij monteren de kast en zorgen ervoor dat de kastindeling wordt gemaakt zoals u deze wilt hebben. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het in elkaar zetten van de kast, dit verzorgen de kundige medewerkers van Slaapkamerweb voor u. Binnen een uur hebben wij de draaideurkast professioneel gemonteerd. Wilt u meer weten over de service van Slaapkamerweb? Lees dan onze referenties.
» Ervaringen van klanten

Productaanbod draaideurkasten

Ruim aanbod garderobekasten

Naast draaideurkasten hebben we een ruim aanbod met andere type garderobekasten. We hebben onder andere stijlvolle zweefdeurkasten en schuifdeurkasten die ideaal zijn in kleine slaapkamers. Ook voor deze garderobekasten geldt dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn en gratis bezorgd en gemonteerd worden. Deze service krijgt u voor IKEA-prijzen, maar dan doen wij al het zware werk voor u: bezorgen en monteren.