Waterbed onderhoud; alles wat u moet weten

Een goed onderhoud van uw waterbed is erg belangrijk. Door uw waterbed goed te verzorgen, verlengt u de levensduur van uw bed en profiteert u zelf van meer comfort. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen voor een grondig onderhoud van uw waterbed. Ook zijn er diverse producten verkrijgbaar die het onderhoud eenvoudiger maken, zoals waterbed conditioner, watermatras reiniger en een waterbed ontluchtingspomp. Hieronder leest u hoe en met welke producten u ervoor zorgt dat u uw waterbed kunt onderhouden zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw waterbed.

Alle producten voor onderhoud van uw waterbed

Hieronder vindt u ons aanbod onderhoud producten voor uw waterbed. Heeft u nog vragen over waterbedden of het onderhoud ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! Onze experts staan u graag te woord en geven u graag persoonlijk advies en tips als het gaat om waterbed onderhoud, comfortabel slapen en andere vragen die u heeft over bedden, slaapkamerinterieur etc.

Productaanbod waterbed onderhoud


Softside waterbed Sparkle

Waterbed met moderne en frisse uitstraling - 5 jaar Slaapkamerweb garantie

Gratis bezorging en montage!

Waterbed conditioner duo

Voor 2 éénpersoons watermatrassen of een tweepersoons watermatras voor 12 maanden onderhoud

Reparatieset waterbed

Waterbed plakset

Combi pakket duo waterbed

Vinyl reiniger + duo waterbed conditioner
Voordeel pakket!

Combi pakket mono waterbed

Tijdelijk voordeelpakket!

Waterbed ontluchtings pomp

Voorkom klotsen! Ontlucht uw waterbed.

Softside waterbed Drops

Waterbed met moderne en frisse uitstraling - 5 jaar Slaapkamerweb garantie

Gratis bezorging en montage!

Vinyl reiniger en beschermer spray

Vinylreiniger en beschermer met handige spraydop

2 stuks voor slechts € 11,-

Waterbed conditioner

Voorkom groei van algen en bacteriën in uw waterbed.

Waterbed conditioner toevoegen

Door het toevoegen van conditioner aan het water in uw waterbed, gaat u de vorming van algen, bacteriën en schimmels tegen, een essentieel onderdeel in waterbed onderhoud. Dit voorkomt luchtvorming, en daarmee een klotsend geluid en stank van uw watermatras. Bovendien blijft uw waterbed hierdoor langer mooi. Wij adviseren u om ééns in het halfjaar per tweepersoons matras een flesje conditioner aan het water toe te voegen, en daarna het waterbed grondig luchtvrij te maken. Hoe u dit doet leest u onder het kopje ‘watermatras ontluchten’.

Watermatras reinigen

Om uw watermatras schoon, fris en soepel te houden, is het belangrijk om het oppervlak van uw matras maandelijks schoon te maken. Hiermee voorkomt u uitdrogen van uw watermatras en de veiligheidsvoering, iets wat absoluut niet vergeten mag worden in het onderhoud van uw waterbed. Gebruik voor het reinigen van uw watermatras een speciale vinylreiniger. Spuit de vinylreiniger direct op de matras en wrijf deze met een zachte doek in. Zeer vuile oppervlakken kunt u nogmaals behandelen.

Watermatras ontluchten

Tot slot bevelen wij u aan uw waterbed regelmatig te ontluchten met een speciale ontluchtingspomp. Doe dit bij voorkeur na het gebruik van waterbed conditioner. Het ontluchten van uw waterbed voorkomt klotsen van het water in uw matras.

Waterbed plaksetje?

Is uw waterbed lek? Bestel dan snel een waterbed plaksetje. Handig wanneer u uw waterbed netjes wilt onderhouden. Vandaag besteld en betaald, morgen in huis!
» Waterbed plaksetje

Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw waterbed?

Onze experts staan altijd klaar om uw vragen uitgebreid te beantwoorden. Zijn er vragen of onduidelijkheden als het gaat om waterbed onderhoud of heeft u advies nodig? Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen. Neem dus gerust contact met ons op. Dit kan via e-mail, chat of telefonisch.


Slaapkamerweb

9.8/10

Joeri en Jan Willem hebben vanochtend onze draaideurkast voor de slaapkamer geleverd en gemonteerd. Mijn man en ik zijn zooo enorm tevreden. Echt, woorden schieten tekort. De jongens hebben snel en netjes gewerkt en de kast overtreft al mijn verwachtingen. Ontzettend bedankt! Met vriendelijke...

Fam Mourits

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 573 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken