Waterbed onderhoud; alles wat u moet weten

Een goed onderhoud van uw waterbed is erg belangrijk. Door uw waterbed goed te verzorgen, verlengt u de levensduur van uw bed en profiteert u zelf van meer comfort. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen voor een grondig onderhoud van uw waterbed. Ook zijn er diverse producten verkrijgbaar die het onderhoud eenvoudiger maken, zoals waterbed conditioner, watermatras reiniger en een waterbed ontluchtingspomp. Hieronder leest u hoe en met welke producten u ervoor zorgt dat u uw waterbed kunt onderhouden zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw waterbed.

Alle producten voor onderhoud van uw waterbed

Hieronder vindt u ons aanbod onderhoud producten voor uw waterbed. Heeft u nog vragen over waterbedden of het onderhoud ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! Onze experts staan u graag te woord en geven u graag persoonlijk advies en tips als het gaat om waterbed onderhoud, comfortabel slapen en andere vragen die u heeft over bedden, slaapkamerinterieur etc.

Productaanbod waterbed onderhoud

Waterbed conditioner toevoegen

Door het toevoegen van conditioner aan het water in uw waterbed, gaat u de vorming van algen, bacteriën en schimmels tegen, een essentieel onderdeel in waterbed onderhoud. Dit voorkomt luchtvorming, en daarmee een klotsend geluid en stank van uw watermatras. Bovendien blijft uw waterbed hierdoor langer mooi. Wij adviseren u om ééns in het halfjaar per tweepersoons matras een flesje conditioner aan het water toe te voegen, en daarna het waterbed grondig luchtvrij te maken. Hoe u dit doet leest u onder het kopje ‘watermatras ontluchten’.

Watermatras reinigen

Om uw watermatras schoon, fris en soepel te houden, is het belangrijk om het oppervlak van uw matras maandelijks schoon te maken. Hiermee voorkomt u uitdrogen van uw watermatras en de veiligheidsvoering, iets wat absoluut niet vergeten mag worden in het onderhoud van uw waterbed. Gebruik voor het reinigen van uw watermatras een speciale vinylreiniger. Spuit de vinylreiniger direct op de matras en wrijf deze met een zachte doek in. Zeer vuile oppervlakken kunt u nogmaals behandelen.

Watermatras ontluchten

Tot slot bevelen wij u aan uw waterbed regelmatig te ontluchten met een speciale ontluchtingspomp. Doe dit bij voorkeur na het gebruik van waterbed conditioner. Het ontluchten van uw waterbed voorkomt klotsen van het water in uw matras.

Waterbed plaksetje?

Is uw waterbed lek? Bestel dan snel een waterbed plaksetje. Handig wanneer u uw waterbed netjes wilt onderhouden. Vandaag besteld en betaald, morgen in huis!
» Waterbed plaksetje

Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw waterbed?

Onze experts staan altijd klaar om uw vragen uitgebreid te beantwoorden. Zijn er vragen of onduidelijkheden als het gaat om waterbed onderhoud of heeft u advies nodig? Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen. Neem dus gerust contact met ons op. Dit kan via e-mail, chat of telefonisch.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken