Waterbed kopen

Bent u op zoek naar een bed dat in de zomer lekker koel aanvoelt en in de winter behaaglijk warm is? Dan biedt een waterbed de oplossing.

Onze waterbedden zijn verkrijgbaar in alle mogelijke afmetingen en in verschillende stabilisatie niveau's. Heeft u liever een zacht waterbed waarin het water nog beweegt, dan kiest u voor niveau F0. Heeft u liever meer steun voor uw rug, dan kiest u voor een hoger niveau. Mocht uw partner een ander niveau wensen, dan kunt u er zelfs voor kiezen om een duo waterbed te nemen, waarvan beide helften een verschillend stabilisatie niveau hebben. Zo slaapt u beide op een perfect waterbed.

Onze Softside waterbedden worden uitgevoerd met de volgende opties: 

 Hoogwaardige kwaliteit onderdelen
 Keuze uit 5 soorten stablisatie zonder meerprijs
 3D Fiber protect systeem
 Carbon heater (100 % energie-efficiëntie door maximaal rendement)
 De tijk van het waterbed is anti-allergisch
 De tijk is wasbaar tot op 60 graden
 Deelbare tijk vanaf 160cm breed
 5 Jaar Slaapkamerweb garantie 
 Gratis bezorging & Gratis montage

Productaanbod waterbed kopen

Waterbed onderhoud

Bij Slaapkamerweb bieden wij alles wat u nodig heeft om de kwaliteit van uw waterbed te behouden. Door het toevoegen van conditioner aan het water in uw waterbed, gaat u de vorming van algen, bacteriën en schimmels tegen, wat essentieel is voor het behoud van uw waterbed. Daarnaast is het belangrijk om het oppervlak van uw matras maandelijks schoon te maken. Hiermee voorkomt u uitdrogen van uw waterbed en de veiligheidsvoering. Voor het reinigen kunt u een speciale vinylreiniger gebruiken. Als laatste raden wij aan om uw waterbed regelmatig te ontluchten met een speciale ontluchtingspomp.

Uitgebreid onderhoudsadvies vindt u hier.

Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, neem dus gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd klaar om uw vragen uitgebreid te beantwoorden. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 683 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken