Waterbed conditioner

Het is erg belangrijk om uw waterbed goed te onderhouden. Op deze manier verlengt u namelijk de levensduur van het watermatras. Waterbed conditioner zorgt ervoor dat algen en bacteriën zich niet kunnen nestelen in uw watermatras. Eén flacon waterbed conditioner zorgt ervoor dat uw waterbed goed onderhouden is voor een half jaar. Met slechts twee flesjes waterbed conditioner is uw waterbed het hele jaar beschermd tegen algen en bacteriën. Naast de waterbed conditioner adviseren wij ook vinyl reiniger en beschermer spray. Wanneer u dit één keer in de twee maanden gebruikt, houdt u uw waterbed schoon en verkleint u de kans op een lek.

Productaanbod waterbed conditioner

Gratis herinnering waterbed conditioner

Als service naar onze klanten geven wij u de kans om ervoor kiezen dat wij u per mail op de hoogte stellen, wanneer het tijd is om nieuwe waterbed conditioner te bestellen. Op deze manier vergeet u nooit tijdig waterbed conditioner te bestellen en verlengt u de levensduur wat uw watermatras. Zo kunt u onbezorgd slapen op uw heerlijke waterbed. De service is bovendien helemaal gratis, u hoeft het alleen maar aan te geven bij het bestellen van de waterbed conditioner. De service is vrijblijvend, u bent dus niet verplicht om na de reminder de waterbed conditioner te bestellen.

Waterbed conditioner snel in huis

Omdat wij waterbed conditioner standaard op voorraad hebben, is uw bestelling binnen twee werkdagen bij u in huis. De waterbed conditioner past in uw brievenbus, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven. Bij een bestelling onder de €30 betaalt u slechts €3,95 verzendkosten. Daarboven is het zelfs helemaal gratis. Vragen over de conditioner of over de service? Neem gerust contact met ons op.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken