Seniorenbedden: goede kwaliteit en ideale comforthoogte

gratis montage Op zoek naar een passend seniorenbed? Slaapkamerweb.nl beschikt over een ruim assortiment. Onze seniorenbedden zijn gemaakt op een zogenaamde comforthoogte; het bed is iets hoger, waardoor in- en uitstappen makkelijker wordt. Ook het opmaken van het bed is makkelijker en beter voor de rug. Met een seniorenbed staat u elke dag fit en energiek op, uitgerust om aan een nieuwe dag te beginnen.

Slaapkamerweb biedt seniorenbedden in allerlei afmetingen. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u opzoek bent naar een 1-persoons seniorenbed, een twijfelaar seniorenbed maar ook voor een 2-persoons seniorenbed. Bij elk seniorenbed wordt de comforthoogte vermeld.

Gratis bezorging en montage

Slaapkamerweb bezorgt uw seniorenbed helemaal gratis bij u thuis. Ter plekke verzorgen wij voor u ook een professionele montage van uw nieuwe bed en plaatsen wij het op de gewenste plek in uw huis. Zelfs de verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug. U hoeft zich dus niet druk te maken over de plaatsing van uw nieuwe seniorenbed en hoeft geen zware pakketten te tillen.

Productaanbod Seniorenbedden

Seniorenbedden, matrassen en bijpassende meubelen

Bij Slaapkamerweb vindt u seniorenbedden van verschillende materialen en verschillende kleuren. Zo vindt u mooie donkerhouten bedden met prachtig afgewerkte details, maar ook alpinewitte bedden, afgewerkt met houtkleurige details. Bij veel seniorenbedden bestaat de mogelijkheid bijpassende nachtkastjes, commodes of een klerenkast te bestellen.

Voor een goede nachtrust is naast een bedbodem een matras ook erg belangrijk. Bij Slaapkamerweb vindt u diverse matrassen voor in uw seniorenbed. Eén van de matrassen die veel voor of bij een seniorenbed wordt verkocht, is de Megapur Comfort. Dit is een koudschuim matras van hoogwaardige kwaliteit dat verkrijgbaar is in een soepele of stevige uitvoering en een uitstekend ligcomfort ligt waarvan u jaren plezier heeft.

matrassen

Elektrisch verstelbare bedbodem

Een goed seniorenbed maakt u helemaal af met een goede bedbodem. Slaapkamerweb.nl heeft diverse elektrisch verstelbare lattenbodems. U kunt het hoofdeinde en voeteneinde met behulp van een afstandsbediening naar eigen wens instellen. Dit is erg prettig wanneer u graag leest of televisiekijkt in bed, of als u door ziekte tijdelijk aan bed gebonden bent. Het verstellen van een bedbodem met een afstandsbediening is vele malen eenvoudiger en minder inspannend dan het handmatig verstellen van een lattenbodem, wat toch een inspannende klus kan zijn. Bekijk hier alle elektrisch verstelbare lattenbodems.