golf

Productaanbod Seniorenbedden


Gratis bezorging en montage

Slaapkamerweb bezorgt uw seniorenbed helemaal gratis bij u thuis. Ter plekke verzorgen wij voor u ook een professionele montage van uw nieuwe bed en plaatsen wij het op de gewenste plek in uw huis. Zelfs de verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug. U hoeft zich dus niet druk te maken over de plaatsing van uw nieuwe seniorenbed en hoeft geen zware pakketten te tillen.

Seniorenbedden, matrassen en bijpassende meubelen

Bij Slaapkamerweb vindt u seniorenbedden van verschillende materialen en verschillende kleuren. Zo vindt u mooie donkerhouten bedden met prachtig afgewerkte details, maar ook alpinewitte bedden, afgewerkt met houtkleurige details. Bij veel seniorenbedden bestaat de mogelijkheid bijpassende nachtkastjes, commodes of een klerenkast te bestellen.

Voor een goede nachtrust is naast een bedbodem een matras ook erg belangrijk. Bij Slaapkamerweb vindt u diverse matrassen voor in uw seniorenbed. Eén van de matrassen die veel voor of bij een seniorenbed wordt verkocht, is de Megapur Comfort. Dit is een koudschuim matras van hoogwaardige kwaliteit dat verkrijgbaar is in een soepele of stevige uitvoering en een uitstekend ligcomfort ligt waarvan u jaren plezier heeft.

Elektrisch verstelbare bedbodem

Een goed seniorenbed maakt u helemaal af met een goede bedbodem. Slaapkamerweb.nl heeft diverse elektrisch verstelbare lattenbodems. U kunt het hoofdeinde en voeteneinde met behulp van een afstandsbediening naar eigen wens instellen. Dit is erg prettig wanneer u graag leest of televisiekijkt in bed, of als u door ziekte tijdelijk aan bed gebonden bent. Het verstellen van een bedbodem met een afstandsbediening is vele malen eenvoudiger en minder inspannend dan het handmatig verstellen van een lattenbodem, wat toch een inspannende klus kan zijn. Bekijk hier alle elektrisch verstelbare lattenbodems.