Bestel uw bedden online bij Slaapkamerweb

Bent u op zoek naar een goed adres waar u goedkoop uw bed online kan bestellen? Een beddenwinkel die bedden levert van goede kwaliteit? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Slaapkamerweb is dé online beddenspecialist.

Bed online bestellen is eenvoudig

Uw bed online bestellen bij Slaapkamerweb is heel eenvoudig. U kiest zelf het formaat van uw bed. Wilt u bijvoorbeeld een eenpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed. Uiteraard kunt u ook voor boxsprings bij ons terecht!

Ook aan seniorenbeddenlogeerbedden en kinderbedden hebben wij een ruim assortiment.

Online beddenwinkel mét showroom

Slaapkamerweb is een online beddenwinkel met een showroom. Zo kunt u uw bed online uitzoeken en toch langs komen om het bed uit te proberen. Hoeveel beddenwinkels bieden u die mogelijkheid? Slaapkamerweb doet dat wel!

Wij hebben het webshop keurmerk. Zo weet u zeker dat de bedden die u online bestelt ook daadwerkelijk worden geleverd. En wist u dat onze klanten onze bedden met een 9.8 beoordelen?

Bedden online

Productaanbod bedden online

Uw bedden online gratis thuisbezorgd

Onze ervaren monteurs bezorgen uw online bestelling vanaf 400 euro gratis thuis en zetten het ook voor u in elkaar. Het enige dat u hoeft te doen is de plek in uw slaapkamer vrij te maken. Wij doen de rest. Het verpakkingsmateriaal van uw bed nemen we uiteraard weer meer terug.

Bekijk onze bedden online. Wilt u onze bedden liever in de showroom bekijken en ze gelijk testen? Dan bent u van harte welkom in Zutphen.

Veilig online betalen

Als u online iets bestelt, is het belangrijk dat u veilig online kunt betalen. Slaapkamerweb is voorzien van het webshop keurmerk. Ook kiest u bij ons de betalingsvorm die bij u past. Wilt u via iDeal betalen? Dat waarderen wij! Dan nemen wij uw bestelling direct in behandeling. U kunt ook betalen bij het afhalen of de bezorging.