Kinderbedden

Kinderbedden

» Meer informatie over Kinderbedden

Kinderbedden bij Slaapkamerweb

Bij slaapkamerweb gegarandeerd:
Gratis bezorging v.a. € 400,- door heel Nederland
 Hoge kwaliteit kinderbedden met bedbodem
 Eco label gecertificeerd
 Altijd gratis montage bij bezorging


« Terug naar de vorige pagina

Kinderbedden

Bent u op zoek naar een kinderbed? Bij slaapkamerweb vindt u verrassende kinderbedden voor de kinderslaapkamer. Naar bed gaan wordt een feestje voor uw kind!

Peuterbed

Ze zijn het eerste bed waarin ze als baby sliepen inmiddels ontgroeid. Spannend, een groter bed! Slaapkamerweb heeft diverse peuterbedden in de maten 70x140 en 70x160 centimeter. De peuterbedden kunnen voorzien worden van uitval beveiliging.

De stap naar een kinderbed

Is uw kind geen peuter meer en/of wordt het bed te klein? Bekijk onze collectie Maxi kinderbedden en maak je kind blij met een mooi kinderbed van Slaapkamerweb.

Halfhoogslaper, hoogslaper en stapelbed

Bijna alle kinderen vinden een (half)hoogslaper of stapelbed geweldig. Het geeft ze extra speelruimte en een stoer hoog bed om in te slapen. Bij (half)hoogslapers kunt u de extra effectieve ruimte onder het bed gebruiken om speelgoed op te ruimen, en doordat uw kind hoger ligt kunt u voor het slapen gaan makkelijker nog even met uw kind praten.

Slaapkamerweb

9.8/10

Ik was op zoek naar een betaalbare en kwalitatief hoogstaande kledingkast. Via via uitgekomen op deze website en aanvankelijk wat sceptisch. Een 9,8/10 kun je gewoon bijna niet voorstellen. Na even wikken en wegen toch besteld en achteraf terugkijkend is dit bedrijf de 9,8 absoluut waard. Voor...

Casper

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Slaapkamerweb introduceert een nieuwkomer onder de logeerbedden en boxspring bedden: de Boxtwin. Dit logeerbed bestaat een boxspring onderschuif- combinatie

» Lees verder
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49 Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 516 beoordelingen.
© 2008 - 2017 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken