Kinderbed met opbergruimte

De ruimte onder een bed wordt meestal niet benut. Het is een verzamelplaats voor stof die bovendien soms lastig te bereiken is met bijvoorbeeld een stofzuiger of een dweil. Zeker op een kinderkamer heeft u nooit genoeg opbergruimte. Een kinderbed met opbergruimte geeft u extra plaats voor bijvoorbeeld beddengoed, kleding of speelgoed. Sommige kinderbedden met opbergruimte zijn uitgevoerd met een grote lade (soms zelfs inclusief bedbodem) waarin een tweede onderschuifbed kan worden opgemaakt. Een ideale plek voor het opbergen van een logeerbed op de slaapkamer van uw kinderen!

Diverse soorten kinderbedden

Uniek aan ons assortiment is onze ruime keuze in diverse soorten bedden. U vindt in onze webshop kinderbedden in allerlei soorten en maten:

  • Hoogslapers met opbergruimte
  • Stapelbedden met opbergruimte
  • Peuterbedden met opbergruimte
  • Maxi bedden (gewone eenpersoonsbed maat, geschikt voor tieners en volwassenen)

Wilt u weten wat het verschil is tussen alle kinderbedden en welk bed u het beste kunt kiezen? Lees ons blogartikel kinderbedden ruime keus, maar wat is het verschil

Daarnaast ziet u op deze pagina ook speciale bedden. Wat dacht u van een bedbank voor uw tienerdochter of zelfs een hemelbed? Al deze bedden beschikken over opbergruimte!

Gratis verzending vanaf € 400,-

Komt uw totale besteding boven € 400? Dan profiteert u van gratis verzending én montage. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Uw nieuwe kinderbed met opbergruimte wordt door onze eigen professionele monteurs in elkaar gezet en gelijk op de gewenste plek in uw kinderkamer geplaatst. Ideaal!

 

Productaanbod kinderbed met opbergruimte

Kinderbed met lade

Niet elke lade wordt gebruikt als opbergruimte (we hebben ook bedden met slaaplade), en bij sommige bedden heeft u opbergruimte maar dan niet in de vorm van een la. Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Wij verzamelden alle kinderbedden met lades op één pagina en het aanbod is weer net anders dan hierboven. Ook onze pagina over kinderbedden met lades is zeker een bezoekje waard!

» Kinderbedden met lades

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 643 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken