Kinderbed met onderschuifbed

Heeft uw kind vaak logeetjes? Of heeft u geen logeerkamer maar wel een logeerbed nodig? Dan is een kinderbed met onderschuifbed een handige keuze. Het bed neemt in de kamer gewoon de ruimte in van een eenpersoonsbed maar u heeft in een handomdraai een extra bed, gewoon door het uitschuifbed eronder uit te rollen.

Bij Slaapkamerweb vindt u vast en zeker het bed van uw keuze! U vindt de kinderbedden met onderschuifbed bij de maxi kinderbedden op onze website. Wilt u weten wat het verschil is tussen alle kinderbedden en welk bed u het beste kunt kiezen? Lees ons blogartikel kinderbedden ruime keus, maar wat is het verschil

Twijfelt u nog tussen een onderschuifbed in de kinderkamer of een apart logeerbed? Kijk dan ook even bij onze collectie logeerbedden. Ook logeerbedden met een onderschuifbed behoren tot onze collectie. Heeft u behalve het extra bed ook behoefte aan extra opbergruimte? Geen probleem! U kunt namelijk ook kiezen voor een onderschuifbed met opbergladen eronder.

Lekker slapen op kinderbed met onderschuifbed

Kwaliteit en slaapcomfort zijn de belangrijkste ingrediënten bij Slaapkamerweb. Een handig bed met extra slaapplek mag dus niet ten koste gaan van een goede nachtrust. Daarom zijn al onze bedden van goede kwaliteit. Het bed met onderschuifbed is voorzien van een goede lattenbodem en u bestelt eenvoudig een goed en bijpassend matras. Zo slaapt uw kind als een roos!

Is de hele kamer van uw kind toe aan een update? Kijk dan eens rond in onze webshop. U bestelt eenvoudig bijpassende meubels bij het gekozen bed. Bijvoorbeeld een nachtkastje, een boekenkast of een mooi bureau.  

Productaanbod kinderbed met onderschuifbed

Kinderbed met onderschuifbed kant en klaar in de kinderkamer

Bij Slaapkamerweb zorgen wij ervoor dat het door u gekozen bed kant en klaar in de juiste kamer komt te staan. Alle bedden vanaf 400 euro bezorgen wij gratis in Nederland. Hier houdt onze service niet op, we monteren het bed namelijk ook voor u én nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee terug!

Kinderbed met onderschuifbed bekijken

Wilt u toch liever eerst het bed in het echt zien voordat u de knoop doorhakt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Kom dan naar onze showroom in Zutphen. Wij laten u graag het bed van uw keuze zien en uitproberen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 641 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken