Retourneren - 14 dagen zichttermijn

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Voor het retourneren gelden een aantal voorwaarden: 

De producten dienen ongebruikt, ongemonteerd, onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking te zijn. Afhankelijk van de grootte van het product kunt u deze naar ons toesturen. We kunnen deze ook bij u ophalen of retour nemen à € 75,-. 

Wanneer u kiest voor montage door Slaapkamerweb, dan vervalt het retourrecht op deze producten. 

Indien wij uw retourzending beschadigd retour ontvangen, zullen wij de waardevermindering (indien van toepassing) doorberekenen van het door u terug te ontvangen bedrag.

Als u een product wilt retourneren, verzoeken wij u het volgende te doen:

 1. Neem contact op met onze klantenservice via service@slaapkamerweb.nl
  - Vermeld hierbij uw factuurnummer, naam, adres en telefoonnummer.
  - Indien er schade is aan het product, deze graag duidelijk omschrijven. Dan wordt er in overleg naar een passende oplossing gezocht.
 2. Binnen 3 werkdagen zullen we uw retournering bevestigen.
 3. Stuur de producten retour. Indien mogelijk in de originele verpakking (met de verzendverpakking er omheen) of anders degelijk verpakt, zodat schade wordt voorkomen. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Slaapkamerweb vergoedt alle betalingen aan u als klant, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor geretourneerde product(en), onverwijd doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij wij u aanbieden om het product bij u af te halen, zal de terugbetaling geschieden, zodra wij het product hebben ontvangen of tot u bewijst dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken hetzelfde betaalmiddel voor de terugbetaling dat u heeft gebruikt bij uw bestelling, tenzij u instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos.

Retourformulier

Klik hier voor het model retourformulier.

Contactopties
 • Bel 0575 - 51 41 49 Bel 0575 - 51 41 49
 • Chat met een medewerker
  Stuur ons een bericht
 • Stel je vraag op Facebook
Gratis bezorging en montage

U krijgt uw bestelling gratis thuisbezorgd wanneer u voor € 400,- of meer bestelt. Bij bezorging is gratis plaatsing van de meubelen vanzelfsprekend, omdat service voorop staat bij ons.

Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken