Prachtige en kwalitatieve kledingkasten 200 cm breed

Een kledingkast; een noodzakelijke blikvanger in elke slaapkamer. Wel zo prettig als de kast aansluit bij de overige slaapkamermeubels. Zo geeft u de kamer een stijlvolle en rustige uitstraling. Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim assortiment kledingkasten van 200 cm breed. In diverse stijlen leverbaar zodat het altijd past bij uw interieur. Zowel draaideur-, schuifdeur- als zweefdeurkasten zijn leverbaar in deze maat. Neem maar eens een kijkje in onze webshop. Vragen? Neem gerust contact op, we staan voor u klaar!

Verschillende varianten kledingkasten 200 breed

De garderobekasten zijn onder te verdelen in 3 categorieën:

  • Draaideurkasten
  • Schuifdeurkasten
  • Zweefdeurkasten

Het verschil tussen een schuifdeur-, en een zweefdeurkast is de manier waarop de deuren gemonteerd zijn. Bij een schuifdeurkast vallen de deuren binnen het kastframe. Bij een zweefdeurkast hangen ze er voor. Een kast van 200 breed heeft minimaal 2 deuren. Wilt u graag meer deuren? Kies dan voor een draaideurkast, deze heeft bij een breedte van 200 cm 4 deuren.

Tips of advies nodig? Maak gebruik van onze live chat service. Eén van onze vakbekwame medewerkers geeft u rechtstreeks advies. Liever een persoonlijk gesprek? Bellen kan ook! We helpen u graag!

Wij bouwen uw kledingkast van 200 cm breed gratis voor u op in uw slaapkamer!

In onze webshop bieden we de kledingkasten overzichtelijk aan. Ook de verschillende opties m.b.t. grepen, kastkleur, kleur van de deuren, verlichting en indeling van de kast zijn duidelijk weergegeven. U selecteert ze stap voor stap.

Eenmaal de juiste kast gevonden en besteld? Dan gaan wij voor u aan het werk. We nemen contact met u op om een afspraak voor bezorging en gratis montage te maken. Onze medewerkers regelen alles voor u. Van het binnendragen van de kast tot de montage én het opruimen van al het verpakkingsmateriaal. Goed geregeld!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken