Slaapkamerweb blijft geopend en actief met bezorging én montage

Geachte klanten,
Het coronavirus beheerst momenteel ons werk en onze samenleving. Bij Slaapkamerweb doen we er alles aan om u zo veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Uw veiligheid en die van onze medewerkers staan hierbij voorop.

Wij volgen nauwlettend het beleid van de RIVM en nemen de voorgeschreven maatregelen met zorg in acht. Wij zijn bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer 0575-514149 en voorzien u graag van extra informatie over onze hygiënische maatregelen.

Slaapkamerweb.nl

Onze webshop zal 24/7 geopend blijven. U kunt al onze producten online blijven bestellen. De producten die per post naar u kunnen worden toegestuurd, zullen gewoon naar u worden opgestuurd. Andere artikelen zoals onze kledingkasten, bedden, bodems en matrassen kunt u gewoon via onze webshop bestellen en zullen zoveel als mogelijk normaal worden uitgeleverd. We trachten ernaar om u zoveel als mogelijk van de juiste levertijd te voorzien, door middel van een e-mail die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling. Mocht u vooraf meer informatie wensen over de exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

Wij treffen de volgende maatregelen met betrekking tot de bezorging en montage van onze producten:

1. Leveringen van geplaatste bestellingen gaan vooralsnog gewoon door. We sturen u enkele dagen voordat we uw artikelen leveren een e-mail waarbij onze hygiënische maatregelen duidelijk naar voren komen. Mocht u liever de afspraak (kosteloos) willen verzetten, laat u dit ons gerust weten per e-mail: info@slaapkamerweb.nl.

2. Heeft u zelf last van ziekteverschijnselen en komen onze bezorgers binnenkort langs om een kast of bed te monteren? Neemt u dan even contact met ons op om de afspraak te verzetten.

3. Bezorgers met enige vorm van ziekteverschijnselen of met gezinsleden met koorts blijven thuis.

4. Onze bezorgers wassen extra vaak hun handen en houden afstand (minimaal 1.5 meter) tijdens het plaatsen van onze slaapkamerartikelen. Ook willen wij u verzoeken om niet in dezelfde kamer te zijn wanneer de bezorgers/monteurs uw bestelling monteren.

5. Wij verzoeken u om de deuren zoveel als mogelijk open te laten staan, zodat de bezorgers/monteurs vrij door kunnen lopen. De bezorgers/monteurs doen er alles aan om aanraking zoveel als mogelijk te voorkomen, maar omdat dit niet altijd kan worden voorkomen willen wij u verzoeken om zowel voor als na onze komst de deurklinken / handgrepen schoon te maken. 

6. Wij vragen u om voor en tijdens de komst van de bezorgers/monteurs de betreffende kamer waar de bezorgers/monteurs aan het werk zijn te luchten.

7. Wij verzoeken u de betaling zoveel als mogelijk per pin te voldoen of per overschrijving. Het pinapparaat zal naar iedere transactie worden schoongemaakt. Mocht u contant willen betalen, dan verzoeken wij u dit contactloos te doen (door bijvoorbeeld het geld na het tellen op tafel te leggen). Uiteraard kunt u ons ook verzoeken voor het sturen van een iDeallink, zodat u de betaling hiermee kunt voldoen.

8. De factuur wordt niet rechtstreeks per hand aan u toegereikt, maar neergelegd zodat u deze kunt oppakken van een veilige afstand van onze medewerkers. 

Wij treffen de volgende maatregelen met betrekking tot onze toonzaal:

Onze toonzaal is enkel op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken doormiddel van onze online afspraken planner.

1. Wij verwelkomen u enkel met een glimlach in plaats van dat wij ook uw hand schudden.

2. Wij reinigen regelmatig de deurklinken / computers etc. 

3. Wij behouden minimaal 1,5 meter afstand tot u en onze collega’s. U zult door één medewerker worden geholpen.

4. Wij wassen regelmatig onze handen.

5. Indien een van onze verkoopmedewerkers enige vorm van ziekteverschijnselen of met gezinsleden met koorts, blijft hij/zij thuis.

6. Wij verzoeken u vriendelijk om niet langs te komen in onze toonzaal wanneer u verkouden bent of zich grieperig voelt. Wij doen er alles aan om u als klant zo veilig mogelijk te helpen in deze moeilijke tijden. Uiteraard blijft onze webshop 24/7 bereikbaar.

Met vriendelijke groeten,
Team Slaapkamerweb