Halfhoogslapers

Kies voor een halfhoogslaper en creëer een leuke en stoere kinderkamer! Bijna alle kinderen vinden een halfhoogslaper geweldig. Het geeft ze extra speelruimte en een stoer hoog bed om in te slapen. De extra effectieve ruimte kunt u gebruiken om speelgoed op te ruimen. 

Slaapkamerweb biedt halfhoogslapers in diverse modellen, bijvoorbeeld met een hut onder het bed of met een glijbaan. Ziet u uw kind hier al met plezier gebruik van maken? Al onze halfhoogslapers zijn voorzien van een uitvalbeveiliging, zodat uw kind ‘s nachts niet uit bed kan rollen.

Toffe themakamer

Vindt uw zoon of dochter het leuk om in een themakamer te slapen? Dat kan! Bij Slaapkamerweb kunt u kiezen uit verschillende gordijnen en kussens waarmee u de halfhoogslaper omtovert tot een mooie themakamer. Wat dacht u van een vrolijke kamer met bloemen, een echte ruimtekamer, of een skaterkamer. Wilt u liever een kamer vol dieren? Ook dat kan! Van herten tot dinosaurussen tot eenhoorns. Keuze genoeg in onze webshop! 

  Producten binnen Halfhoogslapers

  Waarom koopt u een halfhoogslaper bij Slaapkamerweb:

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim assortiment kinderbedden
  • Met kussens en gordijnen omtoveren tot een mooie themakamer
  • Standaard met lattenbodem
  • Eco label gecertificeerd
  • Vanaf 400,- gratis thuisbezorgd in Nederland
  • Gratis montage als u kiest voor bezorging


  Ervaringen van klanten

  Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:

  We hebben hoogslaper Astrid gekocht en zijn erg tevreden over het bed, maar vooral over de montage: vriendelijke mannen die netjes te werk gaan en ook nog oog hebben voor veiligheid van mijn dochtertje ( er zat namelijk een haakje in het plafond...). Kortom: zeer tevreden!

  Marenka uit Amersfoort
  » Lees alle reviews

  Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 641 klanten.

  CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken