Vroomshoop Salland-collectie

De prachtige Salland collectie van Vroomshoop Meubelen bestaat uit stijlvolle ledikanten in landelijke stijl. De collectie is geïnspireerd op het rijke Twentse landschap rond Vroomshoop. Met een Vroomshoop Salland bed of slaapkamermeubel haalt u het landelijke leven in huis!

De Salland-collectie bestaat niet alleen uit bedden en ledikanten. Maak uw slaapkamer compleet met bijpassende nachtkastjes en een mooie ladencommode in dezelfde stijl.

gratis thuisbezorgd

Gratis verzending en montage vanaf € 400,-

Wilt u slapen in een prachtig ledikant uit de Salland collectie van Vroomshoop Meubelen? Bestel dan het bed van uw keuze op Slaapkamerweb.nl. Al vanaf een totale besteding vanaf € 400,- is bezorging helemaal gratis en wordt uw Vroomshoop Salland bed snel en vakkundig gemonteerd door onze eigen medewerkers.

Productaanbod vroomshoop salland

    Meer weten over Vroomshoop?

    Vroomshoop Meubelen is al meer dan 60 jaar toonaangevend op het gebied van bedden en slaapkamermeubilair. De Salland-collectie staat bekend om de landelijke uitstraling van de meubelen. Maar in onze webshop vindt u nog veel meer bedden en meubelen van het merk Vroomshoop. Bent u benieuwd wat Vroomshoop nog méér te bieden heeft, bekijk dan zeker de volgende pagina's.

    Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

    CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken