Vroomshoop bedden

Misschien kent u Vroomshoop: de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux. Het merk produceert al meer dan 60 jaar kwaliteitsbedden voor jong en oud. Vroomshoop ontwikkelt en ontwerpt bedden volgens de moderne trends en eisen van deze tijd. Steevast zijn de bedden van een solide kwaliteit. Onze klanten zijn er keer op keer blij mee. Het is dan ook niet gek dat u in onze webshop al jarenlang terecht kunt voor een prima collectie bedden van het merk Vroomshoop!

Ons assortiment bestaat uit onder andere:

 • Enkele tienerbedden en ledikanten
 • Robuuste houten bedden
 • Moderne bedden met een strakke hoogglans lak

Gratis verzending en montage

Bestelt u voor tenminste € 400,- in onze webshop, dan zijn verzending en montage van uw nieuwe Vroomshoop bed helemaal gratis. Onder dit bedrag brengen we hiervoor een klein bedrag in rekening. Onze ervaren medewerkers kennen de Vroomshoop bedden door en door en zetten het in mum van tijd in elkaar, in uw slaapkamer. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Productaanbod vroomshoop bedden

  Meer over Vroomshoop Meubelen

  Vroomshoop ontwikkelt bedden volgens de kernwaarden van het bedrijf. Dat betekent dat de bedden veilig, functioneel en bijzonder comfortabel is. Het merk hanteert hoge normen op het gebied van kwaliteit, materialen en service. Net als wij! Mocht u meer willen weten over Vroomshoop bedden kunt u ook de volgende pagina's eens bekijken:

  Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

  CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken