Silvana Support kussen voor optimaal slaapcomfort

Bent u op zoek naar een ondersteunend kussen voor in uw nek? Wellicht is een Silvana Support kussen het nekkussen dat u zoekt! Deze kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten om uw lichaam zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Silvana hoofdkussen zijn ademend, ondersteunend, anti-allergisch en zorgen voor een goede nekondersteuning. Het Silvana Support kussen voert goed vocht af door zijn katoenen tijk en is prettig qua temperatuur. Daarnaast is het Silvana kussen ook in zes verschillende uitvoeringen te koop, van extra zacht tot extra stevig. Zo is voor ieder persoon een neksteunkussen naar wens!

Silvana Support aanbieding

Wilt u uw Silvana kussen graag combineren met een bijpassende kussensloop? Wanneer u bij Slaapkamerweb uw Silvana Support kussen combineert met een bijpassende kussensloop, ontvangt u maar liefst 10% korting op deze bijpassende kussensloop met schoudercontour.

Silvana Support kussen actie - Gratis dagje wellness ter waarde van € 32,50

Let op, u betaalt nog wel € 1,95 reseveringskosten. De coupon is geldig t/m 30 juni 2017, m.u.v. 24 december 2016 t/m 8 januari 2017.

Productaanbod Silvana Support kussen

Gratis bezorging Silvana hoofdkussens

Het hoofdkussen dat voor u optimaal is hangt af van uw persoonlijke voorkeur en het matras waarop u slaapt. Wij raden u een steviger hoofdkussen aan wanneer u op een stevig matras slaapt en een zachter kussen bij een zacht matras. Wanneer u een Silvana kussen bij ons besteld, is de verzending voor u geheel gratis! U kunt het kussen doorgaans al binnen 2 werkdagen bij u verwachten. Mochten wij onverhoopt het door u gekozen Silvana Support kussen niet in voorraad hebben, zal de levertijd maximaal 5 werkdagen bedragen. Wij zullen u hier uiteraard van op de hoogte houden. 

vinkje Silvana Support kussen
vinkje Neksteunkussen
vinkje Ademend en ondersteunend
vinkje Verkrijgbaar in 3 maten (60 x 60 cm & 60 x 70 cm & 50 x 70 cm)
vinkje Gratis verzending
vinkje Doorgaans binnen 2 werkdagen bij u in huis

Wilt u een kussen advies? Bekijkt u hier onze neksteun kussen advies

Hoofdkussens, sluimerrollen en binnenkussens

Slaapt u liever op een traditioneel hoofdkussen in plaats van op een neksteunkussen? Ook deze hoofdkussens heeft Slaapkamerweb in het assortiment opgenomen. Daarnaast kunt u ook sluimerrollen en binnenkussens bij ons bestellen. Klik op onderstaande link door om het productaanbod te bekijken.

» Hoofdkussens 
» Sluimerrollen
» Binnenkussens

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken