Middenslaper

Op zoek naar een aansprekende middenslaper voor een leuke en stoere kinderkamer? Bijna alle kinderen vinden een middenslaper geweldig. Een halfhoog bed geeft ze extra speelruimte en een stoer bed om in te slapen. De ruimte onder het bed kan effectief worden gebruikt om te spelen of om speelgoed op te ruimen, en de hoogte is ideaal om 's avonds nog even gezellig met uw kind te kletsen. Niet te hoog, niet te laag: dat is de middenslaper. 

Slaapkamerweb verkoopt diverse middenslapers, waaronder met hut onder het bed of met glijbaan. Ziet u uw kind al met veel plezier gebruik maken van deze bedden?

Kenmerken van onze middenslapers:
 Hoge kwaliteit middenslapers
 Simpel te combineren
 Eco label gecertificeerd
 Geleverd met lattenbodem
 Gratis bezorging en montage, v.a. € 400,- in heel Nederland

Productaanbod middenslaper

    Middenslapers online kopen bij Slaapkamerweb

    Kiest u ervoor uw middenslaper online te bestellen in de webshop van Slaapkamerweb, dan profiteert u van bezorging en montage door onze eigen medewerkers. In een mum van tijd zetten ze het nieuwe bed voor uw kind op de gewenste plek in elkaar. Al vanaf een totale besteding vanaf €400,- is bezorging en montage helemaal gratis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering.

    Alle middenslapers worden geleverd inclusief een bijpassende lattenbodem. De bedden zijn leverbaar in de standaardmaat van een eenpersoonsbed; 90x200 centimeter. Bovendien leveren wij enkele middenslapers voor peuters en jonge kinderen, in de maten 70x160 en 70x190 centimeter.

    Misschien ook interessant: