Lattenbodem 60x200 cm

Bent u op zoek naar een lattenbodem van 60x200 cm? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. Slaapkamerweb biedt lattenbodems in alle denkbare maten, waaronder deze extra smalle maat. U heeft volop keuze in o.a. vlakke en verstelbare lattenbodems. De meeste lattenbodems van 60 cm breed zijn bovendien leverbaar in de lengtematen 190, 210 en 220 cm. Zo vindt u altijd een passende lattenbodem voor uw bed.

Extra smal

De lattenbodem van 60x200 is een ideale bedbodem voor bedden in bijvoorbeeld caravans en extra kleine slaapkamers. Deze lattenbodem is ook perfect voor een twijfelaar bed. Als u een lattenbodem nodig heeft dat elektrisch verstelbaar is, en uw partner wenst een vlakke lattenbodem, dan kunt u twee lattenbodems 60x200 tegen elkaar aanschuiven in een twijfelaar van 120x200. Let er dan wel op dat u hier twee losse matrassen van 60x200 op legt.

Productaanbod lattenbodem 60x200


Lattenbodem Basic vlak

26 lats verende lattenbodem met middensector versteviging

Lattenbodem Exellent vlak

De beste lattenbodem van Slaapkamerweb, 44 latten in rubberen lathouders zorgen voor de perfecte ondersteuning van u en uw matras

Lattenbodem Classic vlak

De meest verkochte lattenbodem van Slaapkamerweb die in vele maten standaard uit voorraad leverbaar is

Lattenbodem Comfort vlak

Luxe 28 latten, lattenbodem met middensector versteviger, verende rubberen lathouders, in hoge kwaliteit

Lattenbodem Comfort handverstelbaar

Handverstelbare lattenbodem waarbij zowel het hoofd als voeteneinde met effectieve scharnieren met de hand te verstellen zijn.

Matrassen in elke denkbare maat

Behalve bedbodems levert Slaapkamerweb ook matrassen in elke denkbare maat. Bent u op zoek naar een passend matras bij uw lattenbodem, bekijk dan de matrassen


Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken