Kinderbed met lade

De ruimte onder een bed wordt maar zelden effectief benut. Een kinderbed met bedlade zorgt voor extra bergruimte. Dat is iets waar de gemiddelde kinderkamer zeker baat bij heeft! Slaapkamerweb beschikt over een ruim assortiment kinderbedden met lades. Er is ongetwijfeld een bed te vinden dat past bij de slaapkamer van uw kind. 

Kinderbed met bedlade gratis thuisbezorgd

Vanaf een totale besteding vanaf € 400,- verzorgt Slaapkamerweb helemaal gratis de bezorging en montage. Uw kinderbed met lade wordt opgezet in de gewenste slaapkamer door onze vakkundige monteurs. Verpakkingsmaterialen nemen zij weer mee terug. U ontvangt van ons dus geen bouwpakket, maar een kant en klaar bed! Onder € 400,- brengen wij bezorgkosten in rekening.

Productaanbod kinderbed met lade

Kinderbedden met opberglade

Een kinderbed met één of meerdere bedlades kan worden gebruikt voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed, ondergoed, beddengoed of kleding. Door de ruimte onder het bed effectief te benutten wint u eenvoudig opbergruimte in een kinderkamer. Met uw kind kunt u bijvoorbeeld afspreken dat speelgoed in de bedlade moet worden opgeborgen. Zo kan uw kind zelf helpen zijn of haar slaapkamer netjes te houden.

Wilt u weten wat het verschil is tussen alle kinderbedden en welk bed u het beste kunt kiezen? Lees ons blogartikel kinderbedden ruime keus, maar wat is het verschil

Kinderbedden met slaaplade

Diverse kinderbedden kunnen ook worden geleverd met een slaaplade. De lade onder het bed is dan uitgerust met een lattenbodem. Met een matras en beddengoed maakt u van de slaaplade een logeerbed dat in een handomdraai tevoorschijn kan worden getoverd, en natuurlijk net zo gemakkelijk weer kan worden opgeborgen. Ideaal voor kinderen die regelmatig logees ontvangen. Altijd een logeerbed binnen handbereik!

» Bekijk alle kinderbedden

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 646 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken