Kinderbed met lade

De ruimte onder een bed wordt maar zelden effectief benut. Een kinderbed met bedlade zorgt voor extra bergruimte. Dat is iets waar de gemiddelde kinderkamer zeker baat bij heeft! Slaapkamerweb beschikt over een ruim assortiment kinderbedden met lades. Er is ongetwijfeld een bed te vinden dat past bij de slaapkamer van uw kind. 

kinderbed met ladeKinderbed met bedlade gratis thuisbezorgd

Vanaf een totale besteding vanaf € 400,- verzorgt Slaapkamerweb helemaal gratis de bezorging en montage. Uw kinderbed met lade wordt opgezet in de gewenste slaapkamer door onze vakkundige monteurs. Verpakkingsmaterialen nemen zij weer mee terug. U ontvangt van ons dus geen bouwpakket, maar een kant en klaar bed! Onder € 400,- brengen wij bezorgkosten in rekening.

Productaanbod kinderbed met lade


Peuter huisbed

Bed met huis ombouw en optioneel uitvalbescherming

Peuterbed Niels

Peuterbed Niels in 70 x 160 en 70 x 190 mogelijk

Peuterbed Disco

Peuterbed Disco in maarliefst 4 vrolijke kleuren!

Kinderbed Disco

Kinderbed Disco in maarliefst 7 vrolijke kleuren!

Kinderbed huis

Bed met huis ombouw en optioneel uitvalbescherming

Maxi kinderbed Tom

Bed voor kinderen 90x200 mogelijk met opbergladen en/of onderschuifbed

Stapelbed Leonie

Stapelbed Leonie in diverse thema's

Gratis bezorging en montage!

Peuter hemelbed

Hemelbed voor de allerkleinste prinsessen

Peuterbed Belle

Bed met laden - 5 verschillende kleuren!

Peuterbed Ilse

Peuterbed Ilse 70 x 160 met ladder

Maxi kinderbed Mirthe

Kinderbed 90 x 200 mogelijk met opbergladen en uitschuifbed

Hemelbed

Een droom voor vele meisjeskamers!

Kinderbedden met opberglade

Een kinderbed met één of meerdere bedlades kan worden gebruikt voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed, ondergoed, beddengoed of kleding. Door de ruimte onder het bed effectief te benutten wint u eenvoudig opbergruimte in een kinderkamer. Met uw kind kunt u bijvoorbeeld afspreken dat speelgoed in de bedlade moet worden opgeborgen. Zo kan uw kind zelf helpen zijn of haar slaapkamer netjes te houden.

Wilt u weten wat het verschil is tussen alle kinderbedden en welk bed u het beste kunt kiezen? Lees ons blogartikel kinderbedden ruime keus, maar wat is het verschil

Kinderbedden met slaaplade

Diverse kinderbedden kunnen ook worden geleverd met een slaaplade. De lade onder het bed is dan uitgerust met een lattenbodem. Met een matras en beddengoed maakt u van de slaaplade een logeerbed dat in een handomdraai tevoorschijn kan worden getoverd, en natuurlijk net zo gemakkelijk weer kan worden opgeborgen. Ideaal voor kinderen die regelmatig logees ontvangen. Altijd een logeerbed binnen handbereik!

» Bekijk alle kinderbedden


Slaapkamerweb

9.8/10

Geacht Team. Jeffrey en Etiënne ( ik weet niet zeker of ik hun namen goed gespeld heb), hebben onze kasten vrijdag fantastisch opnieuw afgesteld en de achterzijde tot onze grote tevredenheid afgewerkt. Rommel meegenomen. Bijzonder plezierige mannen met vakkennis. Ik ben nog van de zeer...

M. Selderijk

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 556 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken