Kinder hoogslaper

De kamer van uw kind aan een metamorfose toe? Is het tijd voor een stoere kamer met extra speelruimte? Of juist een gezellige meisjeskamer met een fijn bureau onder het bed? Gaat uw tiener naar de middelbare school en heeft hij/zij ruimte nodig om rustig huiswerk te kunnen maken?

Een kinder hoogslaper zorgt voor een heerlijke nachtrust en biedt tegelijkertijd extra speel- of werkruimte in de slaapkamer.

Een kinder hoogslaper kiezen

Een hoogslaper is echt hoog (wel 1.77 m)! Spannend voor uw kind om zo dicht bij het plafond te slapen, het geeft een heel andere beleving. Doordat het bed zo hoog is past er met gemak een bureau onder. Heel fijn wanneer uw kind huiswerk moet maken of graag aan tafel speelt. U hoeft niet bang te zijn dat uw kind eruit valt, onze hoogslapers zijn voorzien van goede beveiliging.

Vindt u een hoogslaper toch (nog) te hoog voor uw kind? Kijk dan eens bij de halfhoogslapers. Deze bedden zijn 1.05 m. hoog. Onder het bed is speel- en opbergruimte. Zeker voor de wat jongere kinderen is zo’n bed een uitkomst. Veel van deze bedden zijn leuk aan te kleden met gordijntjes, kussens en een glijbaan. 

Productaanbod kinder hoogslaper

Uw kinder hoogslaper gratis opgebouwd

Als u een keuze heeft gemaakt en de kinder hoogslaper heeft besteld gaat onze service in werking. Wij brengen uw bed vanaf 400 euro namelijk gratis naar u toe. Maar de service stopt niet bij de voordeur, ons team zorgt ervoor dat uw hoogslaper in de juiste kamer komt te staan. Gemonteerd en wel! Aan u alleen nog de taak om het bed op te maken, de rest regelen wij voor u!

De kinder hoogslaper eerst zien

Wilt u toch liever eerst langskomen om de hoogslaper in het echt te zien? Dat kan in onze showroom in Zutphen. Ook hier staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 641 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken