Kast met slot kopen

Als u op zoek bent naar een kledingkast met slot, heeft u bij Slaapkamerweb volop keuze. In ons assortiment vindt u kledingkasten die standaard voorzien zijn van een slot, of waarbij een slot op de deuren optioneel is. De kasten zijn uitgerust met draaideuren. Draaideur kledingkasten zijn relatief betalbaar en hebben één groot voordeel dat vaak over het hoofd wordt gezien: ladeblokken zijn vanaf de buitenzijde te openen! Onze draaideurkasten met slot zijn leverbaar in twee verschillende hoogtes: 226 en 239 centimeter. 

Kledingkasten met sloten: de vele mogelijkheden

Een kast met sloten biedt vele mogelijkheden. De mogelijkheid om de kast af te sluiten spreekt natuurlijk voor zich. Maar in de praktijk biedt een kledingkast met sloten veel meer voordelen waar u waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. Wij noemen er enkele:

 • Een kast met slot heeft een gladder aanzicht en een gladdere afwerking omdat het beslag subtieler is. Sommige mensen vinden een kledingkast met sloten daarom gewoonweg mooier dan een traditionele draaideurkast.
 • Wilt u graag een spiegelwand in uw slaapkamer? Dat is heel goed mogelijk met een kledingkast met slot. Schuin afgeslepen facetspiegels maken het mogelijk de spiegeldeuren bijna naadloos op elkaar aan te laten sluiten.
 • Combinaties van deuren mét en zónder slot zijn mogelijk! We maken dan een combinatie tussen de draaideurkast met slot en de identieke moderne of landelijke draaideurkast. Lijkt u dit iets, neem dan wel even contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Let op: bij een kledingkast met meerdere deuren wordt voor de verschillende deuren een identieke sleutel gebruikt. 
 

Gratis bezorging en montage

Vindt u hieronder de kledingkast met slot naar uw wens? Vanaf een totaal besteed bedrag van € 400,- komt Slaapkamerweb uw kledingkast gratis bezorgen én monteren. De montage wordt gedaan door onze professionele medewerkers. Zij plaatsen de kast voor u op de gewenste plaats in uw woning. Alle verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug en worden duurzaam afgevoerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. Uw kast staat in een handomdraai!

 

 

Productaanbod kast met slot kopen

  Uw kledingkast op maat samenstellen

  Onze kasten met slot kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld. U bepaalt zelf de afmetingen, kleuren en materialen van uw nieuwe kledingkast. Ook de indeling van de kledingkast bepaalt u helemaal zelf. Zo weet u zeker dat uw nieuwe kast aansluit op uw wensen.

  Hoekkledingkast met sloten

  Bent u op zoek naar een kledingkast met slot, maar dan in een hoekopstelling? Onze maatwerk specialist Niek Demmers helpt u graag bij het samenstellen van een hoekkledingkast met sloten. Lees meer over hoekkledingkasten. Wilt u graag een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen voor een kast met sloten? Vermeld dit dan in uw aanvraag. 

   

  webwinkel keurmerk
  Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken