Hoppekids is een bedrijf afkomstig uit Denemarken. Zij produceren kinderbedden, kasten en andere bijmeubelen voor in de kinder- en babyslaapkamer. De bedden worden gemaakt uit grenen hout en soms in combinatie met MDF-delen. De productie vindt plaats onder het Nordic Ecolabel. Dit houdt in dat de producten milieubewust worden geproduceerd. Hoppekids heeft als enige fabrikant van kinderbedden dit label. 

Bij Slaapkamerweb kunt u diverse kinderbedden van Hoppekids terugvinden. Om uw kind zo snel als mogelijk te laten genieten van zijn of haar nieuwe bed, worden alle producten bij een bestelling vanaf
€ 400,- gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd! De standaard levertijd bedraagt ca. 5 tot 7 weken, maar wanneer u het kinderbed graag sneller wenst, neemt u gerust contact met ons op. Wij hebben namelijk ook een groot gedeelte van de kinderbedden van Hoppekids uit voorraad leverbaar, waardoor wij deze snel bij u kunnen komen bezorgen en monteren!

Productaanbod hoppekids

Klimmen, glijden, klauteren. Een bed met een glijbaan, een halfhoogslaper of een hemelbed. Deze bedden van Hoppekids kunt u allemaal vinden op Slaapkamerweb.nl. Voor extra opbergruimte kunt u de bedden uitbreiden met laden voor onder het bed. 

Ook kunt u de Deluxe collectie van Hoppekids bij Slaapkamerweb vinden. Dit zijn onze bedden Mirthe en Tom. Beide kinderbedden hebben een tijdloze uitstraling en kunt u geheel naar wens samenstellen! Zo kunt u kiezen voor een hoog hoofdeind en een laag voeteneind, maar deze zijn ook beiden in de lage variant mogelijk. Eveneens is dit bed uitbreidbaar met handige opbergladen onder het bed of een combinatie van een uitschuifbaar logeerbed van 70x190 met 2 opbergladen. Zo kunt u het bed geheel afgestemd op uw zoon of dochter bestellen. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 641 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken