Hoogslaper met bureau

Heeft uw zoon of dochter een kleine slaapkamer en bent u op zoek naar een hoogslaper met bureau? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Het voordeel van een hoogslaper met bureau is dat 2-in-1 is. Het neemt minder ruimte in beslag en er blijft meer ruimte op de grond over om te spelen.

Hoogslaper met bureau extra veilig

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw kind van de trap afglijdt als hij ’s nachts moet plassen. Daarom zijn al onze hoogslapers voorzien van een goede beveiliging zodat uw kind veilig naar boven en beneden kan.

Eigen stijl hoogslaper

Wilt u liever een halfhoogslaper? Ook die hebben wij in het assortiment. Wat dacht u van een halfhoogslaper met glijbaan? Ideaal voor uw kind om snel uit bed te komen.

Uw zoon of dochter heeft een eigen stijl en daar hoort ook een eigen stijl hoogslaper met bureau bij. Dankzij de gordijnen en vele kleuren geeft u het bed het thema dat u wilt. Denk bijvoorbeeld aan een prinsessenkamer of een cowboykamer.

Hoogslaper met bureau goed betaalbaar!

Al onze bedden zijn goed betaalbaar. Zo heeft u al een combinatie vanaf 329 euro. De bedden zijn van massief hout en hebben een rechte trap. Ook kunt u een thema toepassen en zo uw eigen stijl creëren.

Bent u nieuwsgierig naar onze hoogslapers? Bekijk alle bedden hieronder of kom samen met uw zoon of dochter langs in de showroom. 

Productaanbod hoogslaper met bureau

    Hoogslaper met bureau gratis bezorgd

    Bij Slaapkamerweb betaalt u altijd veilig online. U kiest de betaalwijze die bij u past en wij nemen uw bestelling snel in behandeling. 

    Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

    CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken