Een hemelbed kopen om heerlijk in weg te dromen

Een hemelbed is een prachtige toevoeging aan iedere (kinder)slaapkamer. Een bed is voorzien van een constructie die ook wel bedhemel wordt genoemd. Aan deze constructie kunnen gordijnen of een klamboe worden gehangen, die zorgen voor een sierlijke uitstraling. Hierdoor onderscheidt het hemelbed zich van alle andere typen bedden. Naast het feit dat het bed een klassieke touch aan uw slaapkamer toevoegt, kan het ook erg praktisch zijn. Zo kunt u de gordijnen van het ledikant ’s nachts sluiten om muggen en ander ongedierte op afstand te houden. U kunt dus het hele jaar door heerlijk wegdromen in een hemelbed. 

Houten kinderhemelbed van Slaapkamerweb

Bij Slaapkamerweb kunt u terecht voor verschillende soorten bedden, waaronder hemelbedden. Het houten hemelbed is mogelijk met bijpassende gordijnen waarbij elk meisje zich als een prinsesje zal voelen wanneer zij mag wegdromen in dit bed. Met andere woorden: uw kind zal zich voelen als een echte prinses in dit hemelbed. Het hemelbed is gemaakt van echt grenen hout. Wanneer u het hemelbed aanschaft met de bijpassende gordijnen wordt het kinder hemelbed bovendien gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd! 

Productaanbod hemelbed kopen

    Bestel het passende nachtkastje bij uw hemelbed

    Wanneer u een hemelbed bestelt, wilt u natuurlijk ook een nachtkastje dat precies bij het ledikant past. Bij Slaapkamerweb vindt u een ruime collectie nachtkastjes en nachttafels, die qua stijl en kleur aansluiten bij de ledikanten in onze webshop. Ook bij onze hemelbedden bieden wij gegarandeerd de passende nachttafel. Kijk eens rond in onze slaapkamer webwinkel en ontdek het assortiment nachtkastjes.

    Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

    CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken