Ontdek óók de voordelen van een half hoogslaper

Een half hoogslaper maakt elke tiener- of kinderkamer compleet. Doordat een half hoogslaper hoger is dan een gewoon bed en vaak voorzien is van een trapje, heeft een half hoogslaper een leuke en opvallende uitstraling. U kunt zo’n bed eenvoudig aanpassen aan de wensen van uw kind. Zo kan de onderkant van een half hoogslaper worden dichtgemaakt. Met grote kussens kan deze ruimte worden omgetoverd tot een gezellige hoek. Daarnaast is de ruimte onder een half hoogslaper ideaal geschikt voor het opbergen van spullen of voor het plaatsen van (kleine) meubels, zoals ladenkasten. Met een half hoogslaper maakt u dus niet allen uw kind blij, maar kunt u ook nog eens ruimte besparen.

Half hoogslaper bij Slaapkamerweb: gratis bezorging en montage

half hoogslaperMooie half hoogslapers van topkwaliteit vindt u bij Slaapkamerweb. Wij hebben hoogwaardige bedden en hoogslapers van Vroomshoop Meubelen, een vooraanstaand merk als het om slaapkamer meubels gaat. Een half hoogslaper van Slaapkamerweb is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren, en kan daarom goed worden gecombineerd met verschillende kinderkamer stijlen. Bovendien bieden wij ook de passende slaapkamer meubels bij de half hoogslapers die we aanbieden. Zo leveren wij ook kasten uit dezelfde collectie. Op deze manier stelt u gemakkelijk en voordelig een voordelige kinderkamer of tienerkamer samen! Bestelt u een half hoogslaper bij Slaapkamerweb, dan bezorgen en monteren wij deze gratis voor u. Profiteer van deze service én van onze aantrekkelijke prijzen! Bekijk onze half hoogslapers hieronder.

Productaanbod half hoogslaper

    Optimaal comfort voor uw gasten met een vouwbed

    Krijgt u wel eens logés te slapen bij u thuis? Dan is een vouwbed misschien iets voor u. Met een vouwbed kunt u uw gasten een hoogwaardig, comfortabel bed aanbieden, zonder dat u hiervoor een extra slaapkamer nodig heeft. Een vouwbed is namelijk eenvoudig uit te klappen en ook weer op te bergen. Een ingeklapt vouwbed neemt weinig ruimte in, en kan dus gemakkelijk achter een deur of in een kast worden geplaatst. Zo staat het bed u niet in de weg als u het niet nodig heeft! Slaapkamerweb biedt u hoogwaardige vouwbedden met een strakke uitstraling. De vouwbedden worden geleverd met matras, dus u bent verzekerd van een gebruiksklaar bed voor uw gasten. Bekijk de scherp geprijsde vouwbedden en andere ruimte besparende bedden in onze webshop.