Goedkope stapelbedden online bestellen?

Bent u op zoek naar een betaalbaar stapelbed? Dan bent u bij Slaapkamerweb op de goede plek. U heeft keuze uit goedkope stapelbedden voor in de kinderkamer, maar ook stapelbedden voor volwassenen. Een stapelbed voor de hele kleintjes nodig? Zelfs een hoogslaper met bureau speciaal voor kinderen zit in ons assortiment.

Richt uw slaapkamer praktisch in dankzij onze voordelige stapelbedden

Heeft u niet zoveel ruimte? Of heeft u veel slaapplekken nodig? Dan is een stapelbed dé uitkomst. Op de plek van 1 regulier bed kunnen nu 2 personen slapen. U slaapt comfortabel met meerdere personen in 1 kamer. Wel zo handig! U slaapt heerlijk in een stapelbed van Slaapkamerweb. De stapelbedden zijn voorzien van een goede bedbodem. Met het grootste gemak bestelt u voordelig een passend matras voor in het stapelbed. Zo is uw comfort compleet.

Welke soorten stapelbedden zitten in ons assortiment:

Stapelbedden met bezorging

 • Stapelbedden met onderbed
 • Stapelbedden met bureau
 • Metalen- & houten stapelbedden

Om het helemaal af te maken bestelt u met het grootste gemak direct leuk beddengoed. Uw stapelbed (vanaf 400 euro)  brengen wij gratis naar de gewenste plek in uw huis. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het stapelbed in elkaar gezet wordt, uiteraard ook dit zonder extra kosten! Voor u een hele zorg minder. U hoeft het bed alleen nog even zelf op te maken. Wel zo fijn. 

Productaanbod goedkope stapelbedden

  Goedkope stapelbedden te bezichtigen in onze showroom!

  Een stapelbed via een online beddenspeciaalzaak kopen biedt veel voordelen. Maar soms is het fijn om het bed eerst in het echt te zien. Om te beoordelen of het door u gekozen stapelbed echt hét bed voor u is komt u naar onze showroom. En, niet onbelangrijk, ook uit te proberen.

  In onze showroom krijgt u dezelfde hoge service als online. Benieuwd hoe anderen over de producten en service van Slaapkamerweb denken? Kijk dan eens bij de recensies op onze website. Ook waarderen wij het enorm als u zelf uw ervaring deelt!

  Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 650 klanten.

  CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken