Dunlopillo 

Slaapkamerweb is orgineel Dunlopillo dealer met korte lijnen met de Dunlopillo fabrikant. Dit betekent dat we u kunnen verzekeren van een assortiment hoogwaardige producten én een perfecte service.

Dunlopillo producten staan bekend om de hoogwaardige latex en schuimen die worden gebruikt in matrassen en kussens. Latex, ook wel bekend als natuurrubber, zorgt ervoor dat matrassen en kussens een uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen hebben en een blijvende veerkracht bieden. Talalay latex wordt ook wel beschouwd als het latex van de beste kwaliteit. Deze latex zorgt voor zachte, comfortabele matrassen en kussens met een uitstekende lucht- en vochtregulatie.

De onderstaande producten hebben wij in de toonzaal om op proef te liggen en te voelen. Natuurlijk krijgt u bij aankomst in onze toonzaal een persoonlijk en gericht advies! 

Productaanbod Dunlopillo

Dunlopillo producten kopen

Hebt u uw Dunlopillo product gevonden? De Dunlopillo hoofdkussens hebben wij doorgaans allen in voorraad. Dit betekent wanneer u het Serenity, Super Comfort of het medium nekkussen van Dunlopillo besteld, u deze binnen 2 werkdagen gratis bij u in huis heeft! Wanneer u een matras besteld van Dunlopillo, dan wordt deze ook gratis bij u thuisbezorgd door heel Nederland. Mocht u overige producten van Dunlopillo zoeken neemt u dan contact met ons op. Door ons nauwe contact met de fabriek en korte communicatielijnen kunnen we zorgen voor de beste service.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 667 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken